protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului
protectie baita bebelusului

Protectie baita bebelusului, ochi si urechi

Protectie baita bebelusului este un accesoriu esential pentru parintii care doresc sa asigure confortul si siguranta celor mici in timpul baii. Acest produs este conceput pentru a proteja ochii si urechile bebelusului de apa si sapun, prevenind astfel disconfortul si iritatiile pe care acestea le pot provoca. Culoarea verde menta adauga un plus de veselie si atractivitate, fiind potrivita atat pentru baieti, cat si pentru fete. Protectia este ajustabila in 4 pozitii, asigurand o potrivire perfecta si confortabila pentru capul copilului.

15,00 lei

SKU: MO-000313 Categorii: , Etichetă:

Prezentare Generala

Protectie baita bebelusului este un accesoriu esential pentru parintii care doresc sa asigure confortul si siguranta celor mici in timpul baii. Acest produs este conceput pentru a proteja ochii si urechile bebelusului de apa si sapun. Previne astfel disconfortul si iritatiile pe care acestea le pot provoca. Culoarea verde menta adauga un plus de veselie si atractivitate. Este potrivita atat pentru baieti, cat si pentru fete. Protectia este ajustabila in 4 pozitii, asigurand o potrivire perfecta si confortabila pentru capul copilului.

Design si Functionalitate

Acest accesoriu pentru baie se remarca prin designul sau practic si ergonomic. Protectie baita bebelusului reutilizabila – este realizata dintr-un material moale si flexibil, care se muleaza confortabil pe capul bebelusului, fara a provoca disconfort. Cozorocul de 7 cm este suficient de larg pentru a devia eficient apa si sapunul de la ochii si urechile copilului, mentinand fata uscata si protejata. Ajustabilitatea in 4 pozitii permite adaptarea acestei protectii pe masura ce copilul creste, oferind o utilizare indelungata.

Un alt avantaj al acestui produs este versatilitatea sa. Pe langa utilizarea in timpul baii, protectia poate fi folosita si atunci cand taiati parul copilului. Aceasta ajuta la evitarea patrunderii firelor de par in ochii sau urechile micutului, facand procesul de tuns mai placut si mai usor pentru toata lumea.

Materiale si Confort

Materialul din care este confectionata protectia este de inalta calitate, asigurand atat durabilitate, cat si confort. Este moale la atingere, ceea ce il face placut de purtat pentru copil, si suficient de flexibil pentru a se adapta perfect formei capului. Fiind reutilizabila, aceasta protectie poate fi curatata usor si folosita de fiecare data cand este nevoie.

Usurinta in Utilizare

Una dintre caracteristicile principale ale acestei protectii este usurinta cu care poate fi folosita. Parintii pot ajusta rapid si simplu dimensiunea protectiei datorita sistemului de prindere cu 4 pozitii, asigurand o fixare sigura si confortabila. Protectia ramane ferm pe capul copilului, fara a se deplasa sau aluneca in timpul baii sau tunsului. De asemenea, este usor de transportat, ceea ce o face ideala pentru a fi folosita si in deplasari.

Protectia pentru baita bebelusului, destinata protejarii ochilor si urechilor, este un accesoriu practic si indispensabil pentru parinti. Cu un design ajustabil, material moale si flexibil, si o functionalitate versatila, acest produs asigura o experienta placuta si fara stres pentru copil in timpul baii sau tunsului. Culoarea verde menta si ajustabilitatea in 4 pozitii fac din aceasta protectie un produs atragator si usor de utilizat, care va deveni rapid un element esential in rutina de ingrijire a bebelusului.

Periuta de dinti pentru bebelusi, Akuku

Culoare

Roz, Albastru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Protectie baita bebelusului, ochi si urechi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *