1. Cum plătesc?

Toate produsele care sunt afișate pe MamaOnline.ro includ TVA-ul.

Orice comandă plasată pe Site-ul MamaOnline.ro are valoare contractuală și include acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare.

MamaOnline.ro atât acceptă plățile prin card bancar, cât și plățile prin ramburs.

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii, în numerar și in moneda națională (lei) către curierul care efectuează livrarea. Chitanța va fi emisă de către curier.

Daca ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau țn mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, niciodată, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  1. Livrarea produselor

Termenul de livrare este între 2 și 10 zile lucrătoare.

În momentul în care predăm comanda către firma de curierat, veți primi email de confirmare (verificați și căsuța SPAM/JUNK), iar în urmatoarele zile lucratoare (exceptand weekend-ul) curierul va livra comanda, cu telefon în prealabil.

Toate comenzile peste 200 de lei au livrare gratuită.

Costurile de transport se calculează automat în pagina de finalizare a comenzii, în funcție de greutatea comenzii.