1. Politică de confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate reglementează politicile și procedurile MamaOnline.ro referitoare la colectarea și gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați Site-ul www.MamaOnline.ro

Această Politică de Confidențialitate se aplică exclusiv cu privire la informațiile care sunt furnizate sau colectate prin toate Serviciile prestate de MamaOnline.ro prin intermediul Site-ului.

MamaOnlinee.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodată și sub nici o formă datele dumneavoastră de contact sau informațiile pe care ni le trimiteți în alte scopuri în afară de scopul pentru care au fost trimise și nu le vom împărtăși niciodată unor terțe persoane sau companii.

Dacă sunteți client MamaOnline.ro datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi preluate în scopul validării, expedierii și facturării comenzii plasate pe MamaOnline.ro

 

  1. Securitate

În conformitate cu cerințele legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, DEA DIGITAL DEVELOPMENT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.

 

  1. Drepturile utiliztorilor

Dvs. ca utilizator aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la date (orice solicitare aveți, ne puteți contacta oricând la adresa contact@mamaonline.ro)
  • Dreptul de opoziție (utilizatorul are dreptul prin lege să se opună oricând la procesul de prelucare a datelor, dacă acestea sunt neconforme legii 677/2011)
  • Dreptul la informare (operatorul este obligat prin lege să înștiințeze utilizatorul despre prelucarea dator sale cu caracter personal)
  • Dreptul de a se adresa justiției

 

  1. Modificarea sau ștergerea definitivă a informațiilor personale

Utilizatorul are dreptul de a-și modifica sau șterge definitiv datele cu caracter personal din Site-ul MamaOnline.ro. Acest lucru se poate face prin transmiterea unei cereri scrise și trimisă la adresa firmei DEA DIGITAL DEVELOPMENT SRL – România, București, Strada Arțarului, Nr 13, Sector 1.

 

  1. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din România și vor fi interpretate conform legilor românesti în vigoare.

DEA DIGITAL DEVELOPMENT SRL (MamaOnline.ro) este o societate cu raspundere limitată, organizată și funcționând conform legislației din România, înregistrată în Registru Comerțului sub nr. J40/15720/2020, cod unic de identificare RO 43345062,  sediul Str. Arțarului, Nr. 13, București, Sector 1, România.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

De asemenea, MamaOnline.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpăratorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate la punctul 16.3., prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a  Bunurilor și Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea formularului de comandă pe Site a datelor personale, Cumpăratorul își exprimă expres consimțământul că persoanele juridice cu care MamaOnline.ro a încheiat parteneriate în vederea finalizării și procesării unei comenzi.

Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești si altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

    6. Limita de vârstă

În concordanță cu Termenii și Condițiile DEA DIGITAL DEVELOPMENT SRL (MamaOnline.ro), nu oferim servicii persoanelor minore, sub vârsta de 18 ani. În cazul în care aveți informații, dovezi că o persoană minoră, sub vârsta de 18 ani, a achiziționat produse de pe Site-ul MamaOnline.ro, avem rugămintea să ne contactați la adresa contact@mamaonline.ro

 

    7. Crearea contului de Utilizator

Crearea unui cont de Utilizator pe Site-ul MamaOnline.ro este foarte simplă. Pentru înregistrare trebuie să intrați pe pagina principală (Acasă) sau orice altă pagină, iar în stânga sus se va regăsi butonul de ”Contul meu”. După apăsarea butonului vă veți regăsi în pagina cu titlul ”Autentificare/Înregistrare”. Pentru următorul pas va trebui să apăsați pe butonul ”Înregistrare”.

În căsuța care spune ”Adresă Email” veți completa contul dvs. de email, iar ulterior veți da click pe butonul aflat mai jos ”Înregistrare”. În următoarele momente veți primi pe adresa de email numele de utilizator alături de un link care să vă redirecționeze pe site unde vă veți selecta o parolă personală. Autentificarea se va face cu emailul si parola selectate de dvs.

    8. Cadru legal privind returnarea produselor

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face conform legislație, in termen de 14 zile calendaristice de la recepția produsului care a făcut obiectul vânzării.

Produsele expediate prin intermediul curieratului trebuie sa fie returnate OBLIGATORIU cu opțiunea de “Deschidere colet la livrare” pentru a permite furnizorului sa verifice conținutul si aspectul fizic al produsului returnat.

In cazul in care produsele returnate nu beneficiază de aceasta opțiune, ne rezervam dreptul de a refuza recepția acestora.

Expedierea produsului ambalat necorespunzător, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate răspunderea expeditorului.

Furnizorul verifica aspectul fizic si funcțional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data achiziției si va informa clientul cu privire la starea acestora.

Pentru returul efectiv trebuie respectați următorii pași:

Produsul trebuie sa ajungă la noi, la fel cum a fost expediat inițial (conform pozelor trimise la achiziție si acceptate de dvs) si nu in ultimul rând, ambalat corespunzător.

Produsul trebuie sa fie returnat in condiții de siguranța, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si / sau transport.

Înainte de a se realiza returul, înainte de a fi predat firmei de curierat cu care expediați produsul, din motive de precauție, pentru siguranța tuturor parților implicate, va rugam sa realizați poze care sa ateste data si ora realizării (plecării) sau filmuleț video cu produsul neambalat si ambalat. Ca sa se vadă modul cum l-ați trimis.

Daca suferă deprecieri de ordin estetic cauzate de ambalare necorespunzătoare, daunele constatate se scad din suma achitata de dvs.