Ce vedete NU și-au asumat rolul de părinte

3 minute de citit
Cuprins

Iată câteva dintre vedetele din România care nu și-au asumat, cel puțin până acum, rolul de părinte.

 

Să ai un copil implică, în mod evident, numeroase responsabilități. Odată ce bebe vine pe lume, devine centrul „universului” pentru părinți. Există însă persoane care se simt împlinite și fără a avea copii!

 

Delia Matache

Delia este una dintre artistele celebre care au ales să nu aducă pe lume un copil. Cântăreața și-a expus, de-a lungul timpului, opinia potrivit căreia nu își dorește să devină mamă în lumea nesigură în care trăim.


Tania Budi

O altă vedetă care nu și-a asumat rolul de părinte este Tania Budi. Fostul model mărturisea, în urmă cu ani buni, că nu este atrasă de familie și nici de ideea de a deveni mamă. În schimb, nu a exclus ideea de adopție.


Mihai Bendeac

Mihai Bendeac se află și el pe lista vedetelor care nu au copii. Actorul nu își dorește nici să se căsătorească, motiv pentru care și-a tatuat pe inelar cuvântul „never”.


Vedete care nu au copii, din diverse motive

 

Corina Chiriac

Corina Chiriac, în schimb, a regretat că nu a avut copii. Artista a pus accent pe partea profesională și, odată cu trecerea anilor, a realizat că i-ar fi plăcut să aibă un fiu sau o fiică.


Nuami Dinescu

Pe de altă parte, Nuami Dinescu a primit o lovitură dură din partea vieții. Actrița a reușit să învingă moartea la vârsta de 27 de ani și, tot atunci, a aflat că nu va putea avea copii. Vestea cruntă a primit-o pe patul de spital, când era internată la ATI.


Rodica Popescu Bitănescu

Rodica Popescu Bitănescu nu regretă că nu a devenit mamă. Însă, în urmă cu mulți ani, actrița vizionase un film rusesc și, atunci, și-a dorit să aibă 11 copii. Totuși, anumite lucruri au făcut-o să se răzgândească.


Oana Zăvoranu

Oana Zăvoran a fost deranjată, cu ceva vreme în urmă, de „celebra” întrebare pe care multe persoane o primesc, și asnume „Când o să faci un copil?”.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. OK?

Întrebare mega comunistă și impertinentă, zilnic pusă! Mă și vedeți pe mine făcând sondaje în rândul populației «Când credeți că ar trebui să am și eu copii?»”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook, cu ceva vreme în urmă.

 

Sursă: CANCAN

https://www.cancan.ro/cine-sunt-vedetele-din-romania-care-nu-si-au-asumat-rolul-de-parinte-20665158